Θεοδούλου Χρυσοβαλάντης

Θεοδούλου Χρυσοβαλάντης

Audit and Assurance Manager

Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και διαθέτει δεκαετή ελεγκτική εμπειρία. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου επαγγελματικής κατάρτισης του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και του διπλώματος του Institute of Internal Controls (IIC). Επίσης, είναι κάτοχος του Master of Arts in Management του University of Winchester και απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Master) στην «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Διαθέτει μακροχρόνια ελεγκτική εμπειρία και συγκεκριμένα επί 7 συνεχόμενα έτη εργάστηκε ως ελεγκτής σε δύο από τις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες διεθνώς. Ως Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής έχει πραγματοποιήσει ελέγχους πολυεθνικών και ελληνικών βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, στον ξενοδοχειακό, φαρμακευτικό και ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και εταιρειών παροχής υπηρεσιών σε διάφορους κλάδους.

Έχει εμπειρία σε ελέγχους εταιριών που εφαρμόζουν Δ.Π.Χ.Α./Δ.Λ.Π., αλλά και Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία και στον έλεγχο των εκθέσεων φορολογικής συμμόρφωσης. Έχει επίσης ασχοληθεί με ειδικούς ελέγχους για σκοπούς συγχωνεύσεων εταιριών, διασπάσεων, καθώς και εξαγορές εταιριών.

© 2024 Alpha Auditors